Specialist & Executive Search

Unleash potential
Contact us!

Het vinden en binden van de juiste mensen voor uw organisatie is het beste dat je kunt doen! De juiste medewerkers brengen passie en bevlogenheid in het werk, zorgen voor tevreden klanten en groei in uw onderneming.

Het vinden van de juiste mensen voor uw organisatie is de kern van onze activiteiten. Dankzij ons uitgebreide netwerk kennen wij veel professionals die graag voor u komen werken. Indien wij de persoon nog niet kennen wisselen wij graag van gedachten over hoe we deze professional aantrekken.

Wat kunt u verwachten?

Iedere opdracht, organisatie en kandidaat is uniek en vereist in onze ogen een unieke aanpak. Er zijn echter zaken die onze aanpak kenmerken:

  • Uitgebreide analyse van de kennis, kunde en competenties van het gewenste profiel in relatie tot de doelstellingen die de organisatie op strategisch; tactisch en operationeel vlak stelt.
  • Diepgaande kennis van de markt en het gebruik van persoonlijk diepte interviews welke ons in staat stelt om snel een geschikte selectie van kandidaten te kunnen presenteren. Soms kunnen we al op dezelfde dag een of meerdere geschikte kandidaten uit ons netwerk presenteren.
  • Open & heldere communicatie. Gedurende het gehele proces houden wij u continue op de hoogte van de werkzaamheden die wij verrichten.
  • Duurzaam resultaat. Wij nemen de tijd om u en uw organisatie te leren kennen en streven naar langdurige samenwerking.

Uw Investering

Wij hanteren passende en eerlijke tarieven.  Omdat wij iedere opdracht beschouwen als maatwerk kennen wij geen vaste vergoedingsstructuur. Wij werken volgens de volgende beloningsmodellen:

  • Resultaatafhankelijke beloning
  • Inspanningsafhankelijke beloning
  • Op basis van ingezette tijd en middelen (uurbasis)
  • Combinaties van bovenstaande

Wij bespreken graag de meest optimale oplossing voor uw wervingsvraagstukken. Voor meer informatie kan er natuurlijk altijd contact met ons worden opgenomen.

Asset 2a