Over ons

Unleash potential
Contact us!

Chemploy

Het is onze Passie: Verbinden van professionals en organisaties in de chemie, materialen, food en life sciences. Het creëren van chemie tussen mensen is wat ons drijft.


Wij kunnen oprecht zeggen dat we anders zijn. Gelegen in het hart van de chemie en life sciences van Europa gebruiken wij onze technisch inhoudelijke achtergrond in de chemie & materialen voor het vervullen van posities bij onze opdrachtgevers. Onze aanpak wordt daarmee gekenmerkt door inhoudelijke expertise; zowel van uw vakgebied alsook van de markt, betrokkenheid, een individuele aanpak en een hoge mate van kwaliteits-bewustzijn. Wij nemen graag de tijd om goed te luisteren naar uw behoeften. Uiteindelijk komen we met oplossingen en ideeën voorbij het gewone en dat is logisch: Buitengewone mensen en organisaties vereisen een buitengewone aanpak.

Vanaf de start van onze onderneming baseren wij onze dienstverlening op bijzondere waarden waarmee we ons onderscheiden. Dit zijn onder meer;

  • Eerlijk en passend; De vergoeding voor onze werkzaamheden moet passend en eerlijk zijn.
  • Inhoudelijke kennis: kennis van het vakgebied en de markt waarin we opereren.
  • Maatwerk en een Persoonlijke Aanpak staat centraal in alles wat we doen.

Tenslotte zijn we Trots en Dankbaar. Trots dat we mogen werken voor vooraanstaande partijen en bijdragen aan groei en innovatief vermogen. Dankbaar dat we kandidaten mogen helpen met het verkrijgen van de baan van hun dromen.

Er is natuurlijk veel meer over ons te vertellen en belangrijker: we willen graag meer over jou weten! Neem daarom contact met ons op of bezoek ons op onze locatie; Landgoed Genbroek.

Geïnteresseerd om meer te horen? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!

Onze locatieExpertises & werkwijze