Hier vind je ons

Unleash potential
Contact us!

Kasteel Genbroek

Wat hebben een distilleerderij, webdesigner, tattoo studio en Chemploy met elkaar gemeen? Allen zijn gevestigd (geweest) op een bijzondere locatie met een rijke historie: Kasteel Genbroek. Voor ons is dit de ideale locatie. Trek een straal van 150 kilometer rond. Daarin begeeft zich het grootste chemiecluster ter wereld namelijk de driehoek Ruhr, Antwerpen, Rotterdam. Laat dat nu net de regio zijn die wij bedienen.

Als je denkt dat we snobs zijn omdat we vanuit een kasteel werken heb je het mis. Het ziet er misschien allemaal chique uit maar dat zijn we zelf allerminst. Natuurlijk ga jij je verwonderen want dat doen wij ook. Verwondering over het gebouw, de inrichting en natuurlijk onze verzameling van elementen, keurig geordend in het periodiek systeem (Wij zoeken trouwens nog Technetium, Thorium en Uranium samples. ;-))

Wij verwachten echt niet dat je in een driedelig kostuum of mantelpak komt. Dat mag wel hoor maar als je graag Hawaï shirts en slippers draagt ben je evengoed welkom. Dat geldt ook voor alles wat ertussenin zit.

Het wordt anders als we voor onze klanten werken. Veel van ons werk doen we onsite en dan kennen we een “dresscode”  (en dat doen we veel!). Als we op het lab werken dragen we altijd een witte jas, gesloten schoenen en een veiligheidsbril. Als we op een plant werken dragen we altijd een veiligheidsoverall, veiligheidsbril, gehoorbescherming, een helm en gave veiligheidsschoenen. Doe je dat niet: dan waarschuwen we je. Doe je het nog steeds niet? Dan pas je niet bij ons.

Als je ons bezoekt willen wij gewoon dat je jezelf bent net zoals dat wij dat zijn. Beide benen op de grond, informeel, respectvol naar elkaar en ruimte voor wat gezelligheid.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je liever wilt dat de afspraak centraal staat in plaats van de reistijd. Dat snappen we en daarom beschikken wij over een groot netwerk van interview-locaties in Nederland en België. Het zijn niet allemaal kastelen maar de ontmoeting blijft even interessant.

Je vindt deze locaties in Amsterdam, Delft, Rotterdam, Den Haag, Breda, Utrecht, Leiden, Eindhoven, Nijmegen, Groningen, Hengelo, Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven en Oostende. Afspraken in Oostende en Den Haag zijn standaard op vrijdag omdat we het weekend graag aan zee doorbrengen.

Interesse om ons te bezoeken? Dan neem je natuurlijk contact met ons op!

Ons ContactOns Werk