Onszelf…

Unleash potential
Contact us!

Wij zijn...

Een onafhankelijk team van engineers, technologen en wetenschappers die chemie creëren. We werken samen met onze opdrachtgevers, maar werken niet voor ze om hen te vertellen wat ze willen horen. Integendeel: wij zijn wars van beleid en overtuigingen die succes in de weg staan. Je werkt met ons om iets geweldigs te creëren. We kennen onze plek, hebben kennis van zaken en bieden heldere oplossingen die gewoon goed werken. Bovendien zijn wij in staat om zaken af te stemmen binnen je gehele organisatie. Dat is het type specialisten die we zijn.

Wij leven…

In een wereld vol uitdagingen waarin de chemie, food en life science een belangrijke rol speelt. Zij zorgen voor onze brandstoffen, ons eten, ons drinken onze medicijnen en niet te vergeten Squishies & Silly Putty. Vrijwel alles wat je kan aanraken, eten en drinken komt voort uit chemie die we willen begrijpen en toepassen.

Uitdagingen zijn er om aangepakt te worden. Klimaatverandering willen we tegengaan, geweldige installaties zijn aan het einde van de levensduur geven wij een tweede leven en wij dragen bij aan de transitie van een lineaire naar een circulaire samenleving. Technologie zoals big data omarmen we om een digitale en autonome omgeving te creëren waarbij automatisering en digitalisatie zeer efficiënt wordt ingezet. Verder zijn wij dol op uitdagingen op het gebied van veiligheid en zijn in staat om, bijna in real time, inzicht te geven over jouw risico’s. Bovendien we weten ook nog eens hoe je deze effectief kan managen.

Wil je ons helpen? Dat belonen we!

Ken jij mensen of bedrijven die Chemploy nog geweldiger maken? Draag een gaaf project aan en ontvang € 500- als we deze kunnen invullen. Introduceer iemand en ontvang €750,- als die bij ons komt werken.

Wil je echt het verschil maken? Doneer dit bedrag aan een goed doel naar keuze en wij verdubbelen het bedrag!