Onze locatie

Unleash potential
Contact us!

Wij zijn gevestigd op een bijzondere locatie met een rijke historie; Kasteel Genbroek,https://nl.wikipedia.org/wiki/Kasteel_Genbroek

Een kasteel, gevestigd op een landgoed van 18 ha, gelegen in het hart van de chemie en life science industrie van Europa.

Een ideale plek om kennis te maken; we kunnen plaatsnemen in ons kantoor met uitzicht, we kunnen zelfs een stukje gaan wandelen om van gedachten te wisselen. Uiteraard is alles tot in de puntjes verzorgd; de ontvangst, het drinken, eventueel het eten. Aan alles is gedacht.

Is dit chique? Ja, dat is het zeker! Het kasteel, de omgeving en de ontvangst. Het is allemaal in orde. Onze dienstverlening is daarentegen alles behalve chique. Deze wordt gekenmerkt door een informele, no nonsens, hands-on en persoonlijke aanpak. Als je op bezoek komt willen we vooral dat je jezelf bent. Wij zijn geinteresseerd in je kennis, kunde, kwaliteiten en wie je bent als persoon.

Behalve dat wij beschikken over een representatieve kantoorruimte maken wij gebruik van een netwerk van interviewlocaties in de regio van onze opdrachtgevers of bij jou in de buurt. Zo staat onze kennismaking centraal en niet de reistijd. Je vindt onze interviewlocaties in Amsterdam, Delft, Rotterdam, Breda, Utrecht, Leiden, Eindhoven, Nijmegen, Groningen, Hengelo, Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Namen, Bergen, Charleroi en Oostende.