Management

Unleash potential
Contact us!

Wat maakt een manager een goede manager?

Die vraag is zo generiek dat we hem helaas niet kunnen beantwoorden.

Strategie, Tactiek & Operatie

Natuurlijk komen er zaken op als visionair leiderschap, strategisch denkvermogen, onderhandelen en conflict management, neerzetten van goede teams en goed ontwikkelde sociale vaardigheden maar het belangrijkst is wat en hoe er gemanaged moet worden.

Wij hebben veel succesvolle manager gezien die onsuccesvol werden en onsuccesvolle managers die succesvol werden. Alles draait om doelen en omstandigheden.

Daarom begint een traject bij ons met luisteren. Horen waar je organisatie staat, wat haar doelstellingen zijn en hoe deze verwezenlijkt worden. Misschien moeten we wel een stap maken terug en heb je behoefte aan inzichten die vertellen waar de organisatie staat om vanuit daar toekomstige doelstellingen te formuleren.

Als dat laatste het geval is raden we je aan om contact op te nemen met een gespecialiseerde management consultant die je zal helpen om een strategie te bepalen, die pijnpunten in de organisatie bloot kan leggen, oorzaken onderzoekt en verbeteringen voorstelt.

Als je op zoek bent naar een ervaren manager die in staat is om concreet resultaat te bewerkstelligen door de slimme inzet van financiële, materiële en personele middelen, dan zijn we er voor je.

Wij hebben ze.

Of je nu op zoek bent naar een ervaren Technisch Manager, Engineering Manager, R&D Manager, Productie Manager, Operations, Site/PlantManager of gewoon een Baas. Wij hebben ze. Vooral het soort dat succesvol is voor jouw organisatie.