Chemploy

Unleash potential
Contact us!

Hallo! Wij zijn Chemploy.

Wij zijn een full-service team van bekwame ingenieurs, gekwalificeerd ondersteunend personeel (en dol op Lekkere Koffie, Zuid-Holland, Digitalisatie, Elektrisch rijden, de Efteling, Borrelen op 1,5 Meter en de Braai; maar niet noodzakelijk in die volgorde).

Wij breken met het stereotype ingenieurs. Dat klopt, we doen dingen waar anderen enkel van dromen.

“WIJ REAGEREN NIET…MAAR LUISTEREN….”


Waarom noemen wij onszelf anders? Heel simpel. Anderen reageren enkel op de input van opdrachtgevers. We stellen intelligente vragen en putten uit onze ruime internationale ervaring om samen met onze opdrachtgevers beslissingen te maken. Hierdoor komen we met antwoorden en oplossingen waarmee je verder kunt en laten je niet zitten met nog meer vragen.

Wij zijn mensenmensen. We houden van open communicatie en interactie. Vooral de leuke variant…

Zo zien wij de geweldige relatie tussen Chemploy and Jou:


Theorie van de geweldige relatie tussen Chemploy & Jij

“WIJ CREEREN DINGEN. BUITENGEWONE DINGEN”


Wij zijn full service. Wij leveren engineering en technologie diensten plus ondersteuning aan de chemie, food & life sciences. Wij maken ook onze eigen ciders en zijn dol op bierbrouwen. Waarom we dit doen? Ach… Waarom niet?

Design Your Future & Change the World.

Dit Zijn WijOns Werk

Wil je ons helpen? Dat belonen we!

Ken jij mensen of bedrijven die Chemploy nog geweldiger maken? Draag een gaaf project aan en ontvang € 500- als we deze kunnen invullen. Introduceer iemand en ontvang €750,- als die bij ons komt werken.

Wil je echt het verschil maken? Doneer dit bedrag aan een goed doel naar keuze en wij verdubbelen het bedrag!