Cliënten

Unleash potential
Contact us!

Chemploy helpt organisaties met het aantrekken van talent. Wij werken samen met organisaties in de domeinen chemie; materialen; food en farma en dragen bij aan het innovatieve vermogen; duurzaamheid en resultaat van onze cliënten. Wij maken daarbij gebruik van onze sector specifieke expertise welke we hebben opgedaan middels opleiding en samenwerking met vooraanstaande partijen.

Voor wie werken we?

Wij hebben gewerkt voor diverse organisaties in Nederland; België en Duitsland. Onze cliënten zijn onderzoeksinstituten; innovatieve start ups; middelgrote bedrijven en multinationals. Onze opdrachtgevers delen onze passie voor innovatie; groei en persoonlijke ontwikkeling.

Onze Aanpak

Voor ons draait alles om mensen. Mensen staan centraal in alles wat wij doen. Vanuit de manier waarop we samenwerken met onze cliënten en vorm geven aan onze opdrachten combineren we sector specifieke expertise met een innovatieve persoonlijke aanpak welke direct leidt tot positieve resultaten. Ons werk is geïnspireerd door de gedachte dat des te beter wij werken voor onze cliënten en kandidaten; des te beter dit is voor degenen die zij dienen.

Leer meer over onze oplossingen of neem contact met ons op.